Interim Chef-Kok

Tijdelijk vervanging nodig van de chef? Ik ben jouw man!


Is jouw chef toe aan vakantie? Heb je tijdelijk geen chef-kok? Is jouw chef ziek? Begint je nieuwe chef binnenkort? Is het onwijs druk en heb je extra sturing nodig in de keuken? Doet het keukenteam niet wat er moet? Laat de kwaliteit te wensen over? Start je een nieuwe zaak? Gaat er een nieuwe kaart in? Kloppen de cijfers niet?

Allemaal zaken waar ik je bij kan helpen! Met mijn ruime ervaring (32 jaar) heb ik de meeste situaties al eens aan de hand gehad.
Omdat ik binnen de verschillende takken van sport heb gewerkt, heb ik snel overzicht en inzicht in waar de schoen wringt.
Gaat het 'gewoon' over het tijdelijk vervangen van jouw chef door bijvoorbeeld vakantie? Fantastische want het gaat natuurlijk niet alleen om problemen oplossen!
Soms gaat het gewoon over volhouden en voortzetten wat er al is.

Is er echter wel een probleem? Ook niet erg, ik pak het graag voortvarend aan! In alle gevallen is er maar een ding echt belangrijk, het moet gaan over koken!

Koken is en blijft mijn vak, mijn liefde en mijn passie! Ik kook alle dagen van de week.
Is het niet letterlijk dan ben ik wel bezig met kookboeken, recepten en of het proeven van ingrediënten en of gerechten.

Graag maak ik ook met jou kennis!

Robert Siedenburg